- Když viděl jsem tě poprvé -
Když viděl jsem tě poprvé
Mé srdce zaplesalo
zaplesalo tvou krásou a něžností
jak naše oči střetly se
láska zajiskřila
láska zajiskřila
opravdu v tom láska byla
láska naše budoucí
dech beroucí
dech beroucí láska
mezi námi
mezi námi
ty podala jsi mi ruku
a šli jsme světu vstříc
láskou naší
…
Spisovatel AKras