- Chodila si v trávě bosa -
svěží jako ranní rosa
ranní rosa
kde ladná, žena chodila bosa
ladná chodila žena bosa
bosýma nohama v trávě
tam byl klid
klid, každý ho potřebuje v duši mít
v duši klid
to je oč tu běží
kdo má v duši klid je svěží
kdo má v duši klid je svěží
nalezne zde klid
...
Spisovatel AKras