Po lásce mé srdce hladoví,
kdy pocit tepla se do něj znovu vrátí
O vřelých slovech tajně sní,
jako vánek po duši pohladí
V tichu noci se touhy hromadí,
v srdci pláč a naděje se mísí
V hvězdném nebi se stíny proplétají,
sladké vzpomínky nikdy nezmizí
V jejich náruči se čas zastaví,
jako slunce úsměv na tváři vykouzlí
Mezi prsty chvíle štěstí utíkají,
jak kapky deště stopy zanechají
Všechen smutek pryč odplaví,
jak svítání v srdci se rozjasní
Nové naděje v duši se zrodí,
v radosti srdce znovu ožije
V srdci plamen lásky stále hoří,
jako oheň zahřívá chladné noci
Když ruku Tvou vedle sebe cítím,
v ten okamžik veškeré strasti zklidním