Jsi smutný klaun,
vlak do neznáma,
nechtěný faul,
odvrácená strana.
A víš-li, co jsem já?
Tvůj černý pasažér,
osoba svérázná,
na chyby trenažér.
My dva jsme zvláštní pár,
zmagnetizované protiklady.
O nic jsi nežádal,
přesto máš mé srdce v dlani.
dnes jsou na literu žně. těší mě zlatavá pole plná SvěTla. :-))***
04.10.2024 02:44:53 | Iva Husárková