KAPKA VÁŠNĚ
KDYŽ PRŠÍ
V KAPKÁCH CITÍM
TVE DOTEKY
TVUJ PROUD VÁŠNĚ
STÉKÁ DO MÉ ŘEKY
KDYŽ PRŠÍ
V KAPKÁCH DEŠTĚ
ČERVENÁM SE
CHCI TĚ BLÍŽE
CHCI TĚ JEŠTĚ
KDYŽ PRŠÍ
V KAPKÁCH DEŠTĚ
ZRCADLÍ SE TVÁ SILUETA
JEN TY MŮŽEŠ
DÁT MI KŘÍDLA
ODLETĚT SE MNOU DO JINÉHO SVĚTA
KDYŽ PRŠÍ
VIDÍM NÁŠ ODRAZ
V KAŽDÉ KALUŽI
JAKO OBRAZ
DVOU MILENCŮ
MÍT PO TĚLE ZASE MRAZ
A PŘITOM HOŘET LÁSKOU....
KDYŽ PRŠÍ
CHCI TĚ CITIT V MYCH ÚSTECH
A PROTRHNOUT ZNOVU HRÁZ
NEKONEČNÉ NESPOUTANOSTI
KDYŽ PRŠÍ
VNIMÁM TVŮJ DECH
A TOPIM SE SLASTI
KDYŽ PRŠÍ
NOSTALGIE MÁ MOKRÉ VLÁSKY
A SYCHRAVÉ POČASI
VRACI ZPĚT NASTYDLÉ LÁSKY
Přečteno 78x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)