Měl to být den jako každý jiný
jen druhý den na to jsem měla narozeniny
a přece se velká událost stala v době
kdy já šla spát už v noční róbě.
Na lůžko jsem vedle milého ulehla
a aby večerní pusa proběhla
tak jsem se k němu otočila
když v tom mě krabička pod polštářem zatlačila.
A já jsem dostala jako vysvětlení
krásnou otázku, která mi ještě teď
v uších zní:
CHCEŠ SI MĚ VZÍT?
Gratulace Verunko, to jsou krásné překvapení srdíčko má hnedka chvění...
04.10.2024 23:10:17 | Marťas9
Děkuji Ti za přáníčko...
Srdíčko se stále chvěje
cítím se tak šťastně
nevím co se se mnou děje
zas budu psát i šťastné básně.
05.10.2024 22:08:45 | Verunka1
Tak to je něco!
Je mi jasný, že po tomhle se naprosto nedalo zamhouřit ani očko, kočko:-)))
Verunko, tak moc ti to přeju zlatíčko...a gratuluju...jemu k tobě a tobě...k lásce svého života*
04.10.2024 22:48:34 | cappuccinogirl
Děkuji Ti Cappuccínko
pravdu velikou máš
už mě trochu i znáš
Já usnula až nad ránem
ta zpráva mě nabila elánem.
Chci se přiznati
že už mám i svatební šaty.
I ostatní věci plánuji
a tam nahoru děkuji,
že poslal mi hodného muže
muže, který rád pomůže
takového co nosí květy i růže.
05.10.2024 22:19:12 | Verunka1