Trny touhy

Trny touhy

 
 
 
 
Trny touhy
 
 
Nikdo mně neměl, nikdo mně neměl
Nikdo mně neměl, , tak jako Ty
Nikdo mně neměl, nikdo mně neměl
Nikdo mně neměl, tak jako Ty
 
Zavřels mně do tmy
Slyším jen tvoje slova lásky
Nikdo mně neměl, nikdo mně neměl
Nikdo mně neměl, tak jako Ty
 

Rada bych se Tě zbavila
Už šestadvacet let
Jsou ve mně tvoje trny, trny, trny
Nikdo mně neměl, nikdo mně neměl

Nikdo mně neměl, tak jako Ty
Plazím se před tebou
Kříčím, běžím, pláču nad sebou
Jsou to moje trny lásky, trny touhy, trny...

Říkal jsi, že láska osvobozuje
A postavil jsi se mi do cesty
Ale nikdo mně neměl, nikdo...
Nikdo mně neměl,  tak jako Ty
 

Co je to za lásku
Která po sobě zanechává
Jen trny
Trny lásky, trny touhy...

 

 

inspirace:  Olivia Sellerio - Nuddu è di nuddu (e nuddu m’avi)

Autor Darbe Sao, 05.10.2024
Přečteno 57x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, víc, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

trochu mi to připomíná Ptáky v trní

05.10.2024 22:26:29 | víc

líbí

Děkuji, musím zavzpomínat :-)

06.10.2024 11:42:46 | Darbe Sao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí