Anotace: ...
Láska?
je vždy oseté pole
věčný to pohyb
nahoře či dole
vnímaná symetrie
dvou roztoužených chvil
žiju svůj život
jak jsem snil?
nesnadný úkol
k dělbě sil
jsem ve snu svém?
či v cizím snění?
domněnky domnělé
domněle mění
sny mé
i jeho
její
vaše
a láska?
ta zpropadená, horká
sladká
naše
vaše
to HTC v krvi
kýbl haše
lepkavě lepkavá
lepí se kaše...
na srdce
na duši
no vlastně neví se
kam…
jen
v koronách našich
vlna chtění
běží a nese vykoupení
i Vám...
.
Skvělá*
06.10.2024 11:40:55 | cappuccinogirl