Než tě moře pohltí

Než tě moře pohltí

   

Než tě moře pohltí

 

Vím jsem obyčejná žena, která věří na pověry
Láska má mi však nedovolí
Pokaždé se o tebe bojím
Když na moře vyplouváš
 
Že tě, neznámé moře pohltí
Že je to naše poslední loučení
Jako v Odysseovských vyprávění
Sirény, tě v mých představách, na kusy trhají
 
Je to snad, na tvou záď, pohled poslední
Ještě rozeznávám, jak mi máváš
Je to snad pohled poslední
Než tě moře pohltí
 
A co já, před očima mám
Naše loučení, poslední
Na horizontu se lodě ztrácejí
A ty mi pořád v představách máváš
 
Srdce se mi zastaví
Sama zůstávám na pobřeží
Vím jsem obyčejná žena
Se svými představami
 
Vidím, jak tě moře pohltí
Jak se loď o divoké vlny rozdrtí
Vidím, naše poslední loučení
Vím, jsem obyčejná žena, se svými představami

 

inspirace: Olivia Sellerio "U curaggiu di li pedi"

Autor Darbe Sao, 06.10.2024
Přečteno 50x
Tipy 5
Poslední tipující: Kan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moře je super inspirace

06.10.2024 11:52:43 | mkinka

líbí

06.10.2024 11:53:51 | Darbe Sao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí