Malíř a básník. Je to snad ve všech tvých básních tolik znát..., že nevíš, možná ani snad, co to máš vlastně za poklad. M.
15.06.2007 22:10:00 | MalaIzis
Taky mi přijde trochu napsaná v srdcebolu,každopádně je to opravdu krásný.Něžný a plný lásky?
15.04.2007 13:43:00 | shaakti
Ty mi dáváš ... nádhera, máš citlivou duši a srdce na správném místě. Báseň na mě dýchá jisté Tvé já.... já nevím, mám trošku pocit, jako by Tě v tu chvíli něco trápilo. Mno, možná je to jen můj dojem, pač já su posl. doubou asik přecitlivěla, čím to? Sama nevím ...
09.04.2007 14:26:00 | NikitaNikaT.