Báseň pro milého
Anotace: Báseň pro milého
Báseň pro milého
Pro Tebe jsem se česala
Tobě na počest
Do vlasů jsem vplétala
Třpyt nejkrásnějších hvězd
Ještě šaty sluneční
I s květy nad pasem
A šál z pírek labutí
A z perel diadém
Potom řekneš v úžasu
Máš hvězdy ve vlasech
Srdce ztrácím pro krásu
A tají se mi dech.
Přečteno 120x
Tipy 26
Poslední tipující: IronDodo, Jenda P., enigman, Jeněcovevzduchukrásného, jort1, Pettie, Marťas9, die4roses, Marten, Kan, ...
Komentáře (16)
Komentujících (10)