V mé duši jsi probudila sopku,
v mém srdci se objevilo jaro,
rozkvetla růže života,
do tebe jsem se zamiloval.
Kreslím a maluji tě,
znovu a znovu tě objímám.
Stále po tobě toužím,
jsi moje věčná láska.
Líbám tvé prsty
a hladím tě po vlasech.
Odpusť mi mou něhu,
hloubku mé lásky.
Tvůj hlas s křišťálovým zvoněním
zní a mě činí šťastným.
A vánek stále vane,
v mé duši zní hudba ohně.
Chci tě držet v náručí
a zapomínám, jak dýchat.
Jsi můj věčný okamžik,
jsi jediná, na kterou budu čekat.
Vytvořeno pomocí AI
Kéž nikdy dlouho nečekáš
a lásky plnými doušky užíváš...
PPÚ* a krásný večer, Honzí (*)
08.10.2024 20:29:02 | Emily Říhová
všimla jsem si kategorie...
láska píše nejnádhernější příběhy
díky bohu
je mohu
číst:-)
děkuji...
07.10.2024 12:58:49 | cappuccinogirl