Láska ve Tvém srdci tkví,
jak hvězdy na nočním nebi
V náruči snů se naše duše spojí,
v tom tichu najdeme, co jsme hledali
K životu se však probouzí,
stejně jako příroda na jaře
Když slunce zlatým paprskem hladí,
novou sílu do něj přináší
V náruči jara taje led,
srdce zpívá píseň bez ran
Každý den přináší nový slib,
že po temnotě vždy přejde svit
Pod našima nohama květiny kvetou,
stvoření jako zázrak v sobě lásku nese
V očích odraz nebe, jak vše se mění,
s Tebou po boku cítím, jak jsme se vznesli
Zlatá slova ve tmě šeptám,
jako ptáci ve vzduchu se rozlétnou
V Tobě nacházím domov a klid,
kde láska má tvar a magicky hřeje