Malá brunetka
Anotace: Lehce inspirovaná písní od UDG - La Fin...
Malá brunetka dál sedí
na šedém chodníku
dnešní noc nechá jen přejít
stejně usne sama na slamníku
Neodchází, nedoufá
jen tiše poslouchá
zvuky města
které nezná
zavřít oči a jen dýchat
sama se objeví ta nasládlá vůně
nutí kýchat
ta vůně co může zadusit
vůně štěstí - proč ji nezkusit...
Vydrží jen chvíli hned se rozplyne
bez citů ta vůně prostě zahyne
Ta malá slečna se však nezvedá
čeká na prince co v jejích snech přisedá
Komentáře (0)