Listopad

Listopad

Anotace: Pokus o napsání čistě přírodní poesie opět nevyšel.

malíř podzim opět tu

rozbalil svou paletu

listí stromů barví zas 

plískanic nám nastal čas

brzký soumrak, taky chlad

prostě je tu listopad

 

listí padá, nahé budou stromy 

z komínů se kouří, vyhřívají domy

nahé budou stromy, odhazují šat

nápodoba ta ti sluší a já jsem tomu rád

nahota ti sluší a velmi jsem si jist

že tu krásu tvoji rušil by i pohozený list

 

nahé tvoje tělo zulíbám ti nyní

ústa, dlaně budou velmi činny

miluji tě na jaře, v létě, o podzim i zimu

už se těším, že zalezeme spolu pod peřinu

Autor mutil, 08.10.2024
Přečteno 47x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, jkl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Do listopadu ještě čas...

08.10.2024 12:22:03 | Lighter

líbí

Když mně se nechce čekat na ten "šatůpád".

08.10.2024 16:31:12 | mutil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí