POKUSY
Líbám tě na čelo a ještě níž
všude tam, kde mi to dovolíš
na bříško, na tlapky a taky na pusu
mám jeden život a tisíc pokusů...
Přes den myslím na tebe i když se to nehodí
punčošky v duchu pomalu ti roluji,
jsem s tebou tam, kde nikdy nikdo nechodí
jeden život mám a ten maskuji...
Ve snu hladím tvé vlasy
líbám na oči, na všechny zákoutí
Jekyl a Hyde - to jsem teď JÁ,
...a to mě vždy zarmoutí
Přečteno 76x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, Psavec, takova, mkinka, MichalK
Komentáře (1)
Komentujících (1)