Láska do mého života vstoupila,
pomalými krůčky se ke mně přibližuje
Do mého srdce přímo zasahuje,
silně ve mně pulsuje
Ze svého života se opět raduji,
radost a veselí mě obklopují
Jako zázrakem se tyto pocity probouzí,
emoce neustále kolem víří
Všeho špatného, co se ve mně skrývalo,
najednou na loďce po řece odplulo
Negativní myšlenky pryč zmizely,
ty pozitivní jej nahradily
Když slunce svítí, mám novou sílu,
každý den cítím, jak roste má milost,
V náruči lásky nacházím útěchu,
dávám světu úsměv, jsem plný radosti
Kolem mě tančí barevný vír,
všechny starosti v dáli se ztrácí
Srdce mé nyní volně dýchá,
v lásce a štěstí se na světě vyhřívá