Poslíček něhy
Krutá smršť ran,
a tři dny čekání,
ještě ses mi neozvala,
já čekám na Tvé pozvání,
vyhlížím poslíčka,
s obálkou něhy,
s pusinkou na víčka,
a přílohou bezva svět,
čtvrtý den a on nikde,
třeba jenom zabloudil,
nebo ztratil odvahu,
a cit jenž sem do ní vložil,
..
tak ještě chvíli počkám,
na tu bílou holubici,
s posláním mé milé.
co usedla na hranici v nebi,
i páty den ,
se smutným otazníkem ,
zdali pak dorazí..
Komentáře (4)
Komentujících (4)