mňau
Anotace: kdo chce se zlatou kočkou žít musí umět plavat
mňau
to je někdy víc než moře slov
je trochu jako au
a trochu jako ň
ve spánku jsem ti dal to zlato na ostrov
také jsem žil s kočkou
já
pirát pro krchov
… a to se stává miláčku
pirát přes palubu
jestli umí plavat kostlivou vlajkou mávat?
kočka na ostrově
si opaluje nudu
že mě ty vlny naděje poetickou hubu
Přečteno 62x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., karolinakarol, zase já, Gaspi03, cappuccinogirl, Psavec, mkinka, Marcone
Komentáře (4)
Komentujících (3)