hádka s pannou
o co ti jde v hrdle
já mám srdce tvré
jámám ostré ráno
anó
to chce roubík
nebo bičík
to i filozofa zničí
křičí
život jepičí
je i v penisu
a prsaté hory neznámé?
básník že líbá básní tyrkysů?
jen to ticho
samo
slano
...rád jsem četl marné řičení do noci
sténání
světa kde všichni spí
kromě básnika
ten vždy musí
panno
mořská
siréno
siréno proč teď na polštáři vřískáš?
vlníš blond vlasy a dál v přílivu tone melodie
když hraji na tvé srdce
ač hrál jsem vždy jen bídně a falešně i na piáno
Přečteno 97x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Pettie, Sonador, Psavec, karolinakarol, jort1, mravenec, zase já, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)