Pár slov
Anotace: Komunikace je základ každého vztahu. Ale co když je vztah na dálku? Pak pomohou písmenka.
Pošlu zprávu každičké ráno
a jak jisté víte má milá dámo,
ta písmenka jsou jen pro Tebe,
moc neslibuji jen lásku do nebe,
posílám vždy i velkou pusu,
akcie zvané láska jsou tak v plusu,
znamenáš pro mě jsi celičký svět,
já pro Tebe láska a jen Tvůj květ.
Odděluje nás dálka, světa lán,
každému z nás je osud dán,
já našla Tebe a ty zase mě,
Amor má opět zase žně.
uličník nás tímto trestá,
jen on ví z jakého těsta,
obě naše zprávy vaříme,
ale jen slovy se nenajíme.
Sladká slůvka létají prostorem,
jsou naším hnacím motorem,
písmenka míhají se před očima,
kdo z nás ví, koho je to vina,
že jsme se tak potkali
a do sebe se zakoukali,
náš krásný vztah nám závidí,
všichni naši kamarádi,
ale co je nám do lidí
když my dva se máme rádi.
Pokaždé mi srdce buší,
jen co přečtu písmenka,
jsi mou spřízněnou duší,
to snad ví i ta veverka,
co v parku nad lavičkou,
v koruně stromů sedává,
packu ona má tak maličkou,
jen když na nás nenádává.
Večer až se rozloučíme,
tak už zase líto je mi,
že jen na videu se vidíme
a nemáme žádné zázemí,
kde můžeme trávit ten náš čas,
neúprosný protivník,
co snaží se zvyklat nás,
nesmí vyhrát zákeřník.
Přečteno 48x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, cappuccinogirl, zase já, mkinka, Fractura cordis aperta
Komentáře (0)