Síla přátelství

Síla přátelství

Anotace: ...

Do mého života jsi náhle vstoupil,

novou energii jsi mi do žil vlil

Pořádným způsobem jsi mě nakopnul,

ze smutku, bolesti i trápení jsi mě vytáhl

 

Cestami osudu společně kráčíme,

i v těžkých chvílích se vzájemně podporujeme

Tvůj smích je svítání, co rozptýlí stín,

s Tebou po boku jsem silná jako lvice

 

Kdykoliv padám, jsi tu, abys mě chytil,

Tvými slovy jsi pak srdce zahřál

Spolu překonáme každý temný den,

všechny splíny na duši se rozplynou v jeden zlý sen

 

I když jsi tak vzdálený, 

jako magnet mě to k Tobě přitahuje

V srdci nosím tebe blízko,

Tvá přítomnost mě v duši hřeje

 

Pokoru, klid a mír, ale především lásku z Tebe cítím,

vím, že mě máš moc rád a já Tebe

Jsem ráda, že jsi v mém životě, drahý příteli,

jelikož jsem Ti za mnohé vděčná

Autor Misha, 10.10.2024
Přečteno 58x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Přátelství je magické.

10.10.2024 07:09:59 | mkinka

líbí

Přátelství je i vzácné v dnešní době

10.10.2024 13:12:56 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí