Slepá
Oči její jak květy jabloní,
které tak snadno provoní
kouty té jarní zahrady,
která slunci vchází vstříc,
tou touhou neutuchajíc,
aby se zase napila
toho, co v zimě ztratila.
Ona neví, že květy jabloní
voní na zahradách bez ptaní,
a taky, že žádná zahrada
nemůže přežít bez jara.
Přečteno 83x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Ž.l.u.ť.á.k., Sonador, Psavec, karolinakarol, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)