Mít jeden paklíč,
jenž dveře otevírá,
zlé zamkne pryč
a náruč rozevírá.
Mít jeden paklíč,
jenž zázraky umí,
mými pocity napříč
co pochyby ztlumí.
Mít jeden paklíč,
být snad za zloděje -
tak loupež si nacvič,
co mě rozechvěje…
taky jsem kdysi něco o paklíči napsala :)
tak kéž on najde ten vhodný - trala-la
10.10.2024 16:17:01 | šuměnka