Réveil fatal

Réveil fatal

  

 

Réveil fatal

 

 

Ding dang dong
Zvony v mé hlavě
Ding dang dong
Ding dang dong
Zvony v mé hlavě zní

 

Den se probouzí a já bych ještě spal
Děje se něco co už několik posledních nocí
Nastala krásná hodina pro naše milování
Usvit v mém těle spouští touhu
Nebe je jasné a vzduch konečně čistý

 

Ding dang dong
Zvony v mé hlavě
Ding dang dong
Ding dang dong
Zvony v mé hlavě zní

 

Bledý měsíc se ještě potuluje po obloze
Tak jako mé myšlenky v mé hlavě
Než se za malou chviku vytratí
Ach lásko, to je ta krásná hodinka pro naše milování

 

Ding dang dong
Zvoy v mé hlavě
Ding dang dong
Ding dang dong
Zvony v mé hlavě zní

 

Zase jsem se zapletl do svých snů
Že by to bylo tentokrát fatální
Ale to co ještě nevím, je to další z epizod
Jen další z epizod mého milování

 

Mého fatálního probuzení...

 

Ding dang dong
Zvonek v mé hlavě
Ding dang dong
Ding dang dong
A ty stojíš u dveří...

 

 

.
Inspirace: Rita Mitsouko - Ding Dang Dong

Autor Darbe Sao, 11.10.2024
Přečteno 37x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí