- Náš drahý děda -
Náš drahý děda byl pro mě vždy oporou
od malička nás vychovával
od malička se o mě i bratra staral
byl to náš poklad
i v těžkých chvílích nám pomáhal
vždy si věděl rady
nás s bratrem měl vroucně rád
byl náš nejlepší kamarád
to byl náš děda
děda s velkých D
...
Spisovatel AKras
Moc pěkně napsaný.Já dědu nepoznala, ani jednoho, ale měla jsem tu nej babičku, o tom jsem přesvědčená:-)*
11.10.2024 20:15:08 | cappuccinogirl