sNÍdáš
Melu hovna,
do svého prázdného dna.
Měkký jak vata,
ta má 57 tvář prokletá.
Vždyť už mě poznámkový moc dobře znáš.
Vnímáš .
Miluji to procítěné psaní,ve smutku, nebo zalaskovani.
Zvykl jsem si bez snídani,
jsem rád, že ty mě snidaš.
Dobrou chuť v krásném ránu,
pak na míse se sejdeme.
Dvě půlky, jak dvě srdce visic na lanu
vstříc novému vyjdeme.
Přečteno 63x
Tipy 6
Poslední tipující: víc, Psavec, Gaspi03, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)