Po vzoru Čachtické paní...
Anotace: Jenom trošku spravedlněji... Promiňte, že teď píšu samé nechutnosti, ale zřejmě to o mně něco vypovídá :)
Až mě zklameš v jeden krásný den,
zavřu tě do svěráku na zlobivýho kluka,
možná budeš kapku překvapen,
jak pekelná budou tvá muka.
Do srdce se ti pomalu zaryje pár hřebů,
teď jde o to, jestli ti to srdce nechybí,
ocením, když bude to bez řevu,
sousedi by se asi divili...
Pomalu rozmačkám tvé kosti,
nářadím od Čachtické paní,
Na tvém mase pochutnaj´si hosti,
na obličejích masky barvy vraní.
Nakonec koupel dám si ozdravnou,
nejlepší je z krve mladíka,
tak přípravu dej si pořádnou,
než začneš mi lhát a hrát andílka...
Komentáře (2)
Komentujících (2)