Za hřbitovní zdí
Zas tiše voní
Smuteční kvítí
Zakrátko budu tkát
Útkovou vzácnou
Zlatavou nití
Sváteční prostírání
Krásný klidný čas
Který však nezabrání
Abych se vevnitř
Třásla jak osika
O svoje drahé
Teď právě na tváři
Slza mi osychá
Safra
Musím koupit
Mazlíka oslíka
A Lego!
Lego 4+
A Barbie
A sukénečku
Třpytivou
no! skvěle... se nám ta zlatá nit životem, a utkat z ní lásku je to nejlepší, co můžeme udělat;)*
13.10.2024 11:33:35 | Sonador
..drazí jsou pod ochranou..
tak netřeba se bát!
..dej svoje strachy stranou..
stačí jen milovat :)
13.10.2024 09:48:05 | šuměnka
Šiši, Vlaďko... nechystáš se nikam, doufám... kromě toho hračkářství...
Básnička pěkná, leč trošku morbidní s tím věnováním:-)
13.10.2024 08:48:40 | Ž.l.u.ť.á.k.
Ale jdi Ty... to jen že po Dušičkách přichází Advent :))
Ale to věnování jsem vygumovala...dík.
Je nadbytečné.
13.10.2024 08:52:28 | Anfádis