Nic není víc, než ty večery (ne)vinné -
- kdy v očích se ti zbytky slunce třpytí,
které se za pár chvil v horizont rozplyne,
tma nás pak v tichosti vezme do svých sítí.
Nic není víc, než naše noci bezesné,
ze kterých budí nás touha být blíž,
pak jsme jen ty a já v objetí tak těsném,
že chci abys tu zůstal až se probudíš.
Nic není víc, než ta prochladlá rána,
kdy jsme si navzájem všechno, co máme,
smrt je prý nádherná k ráji brána,
a my dva v tom ráji spolu umíráme.
Snad že jsem teď naladěná hodně podobně, silně mě oslovila tahle krásná báseň, děkuji.
13.10.2024 21:08:30 | cappuccinogirl