dotkni se mě...

dotkni se mě...

 


… tak jako kdysi

dotkni se mě…

pro klid ve mně… naposled,

ne tvá slova, ani činy…

jen v tvém doteku suchý led,

potvrdí, co oči tvrdí,

že není pro nás cesty zpět…

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 13.10.2024
Přečteno 95x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí