Anotace: Sobčí chci co mi teď nenáleží.
už kdosi řekl:
že si nevážíme toho, co máme
- a chceme to, až když ztratíme to v čase...
tak pokud miluješ / nech lásku plout svým prámem
- ať si míří, kam jen si zachce, ať jen zatoulá se :)
14.10.2024 11:05:05 | šuměnka
Přesně tak! Někdy je nejlepší nechat věci jít svou cestou a nechat čas, aby přinesl odpovědi nebo vyjasnění. Někdy v klidu a tichu přicházejí ty nejlepší myšlenky a řešení. Jak říká jedno přísloví: "Voda teče nejsnáze tam, kde jí nekladeš překážky."
14.10.2024 13:30:34 | d'artagnan