Pavučina …
Tělo ovážu pavučinou představ,
oči ti zakryji šátkem svých snů.
Tu sváteční chvíli pak se mnou oslav,
jen málo je takových výjimečných dnů.
Až hory zkrásní růžovými květy,
sněhem, co nestudí, vrcholky chci skrýt.
Jazykem poté ozdobíš si rety;
o noci překvapení můžeme snít.
Zelený drahokam údolí hlídá,
napětí s touhou v srdci se střídá…