Přesto říkám ne

Přesto říkám ne

Anotace: Vracím se zpět, k fotkám co odvál čas tam mělká je propast. Zadržím dech, dolů se nedívám, jen pevně skousnu ret. Přicházím blíž.....

 

Vracím se zpět

K fotkám, co odvál čas

Tam mělká je propast

 

Zadržím dech

Dolů se nedívám

Jen pevně skousnu ret

 

Přicházím blíž

Až tam k poslední z bran

Hned svůdně se tě dotýkám

 

Mám víc

Víc, než kdy jsem si přál

Tak proč vztahy

Odmítám

 

Je těžké nechat tě jít

Neřesti

Se nedájí odepřít

Je těžké přestat snít

Nebezpečí

V mé duši se rozlil klid

Já už cítím klid

 

Někdy to tak je

Je to vážně zlé

Zmítán, říkám ne

 

Je těžké nechat tě jít

Neřesti

Se nedájí odepřít

Je těžké přestat snít

Nebezpečí

V mé duši se rozlil klid

Já už cítím klid

 

Někdy to tak je

Je to vážně zlé

Zmítán, říkám ne

 

Vážně říkám ne

 

 

(Hanuš Šparlinek, 14.10. 2024)

Autor Hanuš, 14.10.2024
Přečteno 61x
Tipy 7
Poslední tipující: karolinakarol, Vivien, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Upoutal mě už samotný název. A obsah názvu ještě předčil.

15.10.2024 13:38:16 | karolinakarol

líbí

Hodně líbí

14.10.2024 21:19:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí