Zahřměl, zablikal, přišel…
Na tisíc bubnů se rozeznělo
Já svižně – jako bazilišek
pronesla hladinou mokré tělo…
*
Zařval jak hladové šelmy…
Na tisíc kůží se vylekalo
Já přiznávám se, že mi
ta vlhkost byla málo…
Tahle je zajímavá...opravdu může být na tisíc:-)))
Ten název jsi vystihla přesně:-)*
15.10.2024 16:33:11 | cappuccinogirl
Bazilišek! Nebojíš se ničeho! Ještě, že sama na něj neměla spadeno :-)
Pár slov a takové parády - krásné!
15.10.2024 10:53:41 | karolinakarol