Srdce k srdci

Srdce k srdci

Anotace: ...

Srdce mé v rytmu Tvém buší,

na věčnost se láska v nás usadí

Každý Tvůj pohled mě učaruje,

v Tvých očích se mé sny rozplývají

 

Tvůj úsměv mě na něm hřeje,

v jedné chvíli se smutek rozpouští

Každý dotek Tvoje láska nese,

klid, mír a pokoru do mého života přináší

 

Ve Tvé náruči se svět zastaví,

v nádechu lásky se čas ztrácí,

jež srdce spojuje, k sobě nás svírá,

tato chvíle nikdy neskončí

 

Cítím, že jsme propojeni jako jedno tělo a duše,

v jejím světle nás navždy propojuje

V našich srdcích plápolá oheň,

který nikdy nezhasne

 

Osud nás na každém kroku provází,

společně čelíme bouřím, co život nám přináší

Když se hvězdy nad námi rozjasní ve tmě, 

srdce k srdci zpívají, láska je naším snem

Autor Misha, 15.10.2024
Přečteno 18x
Tipy 4
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Srdce je láska

15.10.2024 21:23:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí