Písmena slabiky
A rozvité věty
Vznikají návyky
Když prolnou se světy
Kochám se prožitky
Ornament křížkový
Počítám na nitky
Vyšívám na ubrus
Oříšek lískový
Od tebe
Výšivka, co věky vydrží
vzpomínky krásné v mysli udrží...
Krásné, An*(*)
17.10.2024 20:06:55 | Emily Říhová
Taky mám návyky, ale ne tak poetické... to už jsme ale dneska probrali:-)
15.10.2024 23:00:07 | Ž.l.u.ť.á.k.