S polibky vždy láska zraje
mládež si tak ráda hraje
každý problém rychle zmizí
dobré rady jsou jim cizí
Romantika na ně čeká
lásky žár je nepoleká
polibky se stále vrací
snad jich stovka večer stačí
Jako středoškolský učitel mohu bohužel říci pouze to, že dnes u mládeže nehýbe světem láska, polibky, ale drogy a kluby...
21.10.2024 22:28:22 | Gaspi03
Kdopak by je počítal?
Mladí, líbejte se dál:-)
A že láska kvete v každém těle,
I my starší líbejme se směle:-)
16.10.2024 22:13:47 | cappuccinogirl