Touha po Tobě je spalující jako žár letního slunce,
vášeň se postupně mezi námi rozpaluje
Každý pohled na Tebe je jako kouzelné zaříkání,
každý Tvůj dotek mým tělem vibruje
Když Tvé rty se dotknou mých,
na svět kolem sebe zapomínám
Všechny starosti pryč odplují,
jen Ty a já v náruči času splyneme
Každá minuta s Tebou je poklad,
žít pro dnešek, bez myšlenek na zítřek
V našich srdcích tluče rytmus jedné písně,
společně tvoříme harmonii, co nikdy nezmizí
Když v noci měsíc svítí,
jako hvězdné nebe Tvé oči září
Ztrácím se v tomhle kouzelném okamžiku,
v náruči Tvé lásky jde vše stranou
V objetí, jenž nikdy nekončí,
společně kráčíme světem bez hranic
Láska naše jako hvězdy na obloze září,
jen my dva, v tom krásném, co nás spojuje navždy