Nenadálé vzrušení
Já zahlédl Tvou šíji
Proč schováváš ji pod vlasy?
Pudy se mnou šijí
Hádej lásko proč asi?
Já zahlédl Tvou šíji
Doplněk Tvých křivek
Raději ji zakryji
Nesvléknu Ti kostýmek
Zatím na to nemám
Všechno se mnou šije
Chvilinku se vzpínám
Důvod je Tvá šíje...
Přečteno 79x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, Gaspi03, Sonador, Vivien, Marťas9, Verunka1, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Pettie, cappuccinogirl, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)