Bezměsíčná noc se vznáší
jako tichá bílá labuť.
Moje nespavost
má tvé jasné oči,
zářící všemocné z lásky.
V této inkarnaci
nejsme otroci – jsme svobodní!
Zamilovaní.
Oddaní lásce,
jen tvůj – jen tvá,
vášniví, něžní.
Vydejme se do bezměsíčné noci...
Dnes jsme mladí a věční.
stále jsme mladí a věční!!
nejen dnes
to dříve Mléčná dráha zmléční
duše, ta nestárne - toto věz :)
18.10.2024 14:45:28 | šuměnka