Schádzanie

Schádzanie

Anotace: ...

Môj svet sa ocitol
zas hore nohami,
zajtrajšok odnieslo
ničivé tsunami
slov.

No guľka do čela
akoby vedela,
že je zle mierená,
rázne ma odmietla
trafiť.

Ešte len doznieva
buchnutie dverí,
v zámke už šramotí
kľúčik, čo neverí
v odchody.

Na rovnaké miesto
rôznymi cestami
došli sme obaja
mávajúc vlajkami
mieru.
Autor gallatea, 17.10.2024
Přečteno 15x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí