PLNÁ NÁRUČ

PLNÁ NÁRUČ

Anotace: ...kalendáři neporučím...tož trochu podzimního střípkování...

 

 

Dráždíš mě, podzime,

malíři aktů,

svlékáš stromy

a příroda je tvůj ateliér.

 

City jsou prokřehlé a potřebují dlaně,

ale i říjen zapaluje lýtka milencům.

 

Pod nohama šustí sliby,

kterým často souzený je život jepičí,

a přesto se rodí šťastné.

 

I pro okamžik stojí za to žít!

 

Vášeň javorů pokryla zem,

ale člověk v páru je hravý

a smích na hodinky nekouká.

 

 

 

 

Lásko, stále máš jen ty jedny jediné oči…

 

 

 

Autor cappuccinogirl, 18.10.2024
Přečteno 13x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marťas9, víc
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásně napsané ST.

18.10.2024 01:32:35 | Marťas9

líbí

pak bych mu na ty akty kouk

18.10.2024 00:50:35 | víc

líbí

Ale tož...taky bych jukla:-))) Proč ne???:-)))*

18.10.2024 00:54:35 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí