Vzpomínka na včerejší noc (1)
Je to jako když se dveře otevřou
A v nich stojíš ty jakoby nic
V tu chvíli se barvy do všech stran rozletí
Na malou chvíli cítíš u srdce takové divné chvění
Barvy se do všech stran rozletí
A láska na malou chvíli všechno prosvětlí
Na malou chvíli všechny stíny zmizí
Ta vzpomínka na včerejší noc stále bolí
Kolik kroků ještě na zemi udělám
Než tvoje barvy ke vzdáleným galaxiím doletí
Pořád v hlavě slyším tvůj něžný hlas
Stačilo jedno špatné rozhodnutí
Kolik kroků ještě udělám
Než tvoje barvy ke vzdáleným galaxiím doletí
Budoucím někde v dalších staletích
Ta vzpomínka na včerejší noc stále bolí
V hlavě pořád slyším tvůj něžný hlas
Jsi malou tečkou na mé noční obloze
Jsem malou modrou tečkou na tvé noční obloze
Tam někde u vzdálených galaxií
Snad moje slova k tobě v čas doletí
Ta vzpomínka na včerejší noc stále bolí
V uších mi zní stále tvůj něžný hlas
Stačilo pouze jedno špatné rozhodnutí
Inspirace: Hooverphonic - The Night Before, Live 2012
Změn si mordou za modrou brachu
A bude to cajk a něha :)
Ať to vyznání vyzní v nachu
Ať jeji hlas v hlavě ti pořád běhá
18.10.2024 08:33:22 | šuměnka