Překrásné květiny tobě

Překrásné květiny tobě

- Překrásné květiny tobě -

Květiny jsou nádherné,

překrásné
voňavé

růže, luční květ, kopretina

jejich poupata rozkvétající
jsou úžasná překrásná,

voní krásnou vůní
krásnou vůní voní

hrají všemi barvami
všemi barvami hrají.

Davájí se ženám z lásky

květin plná kytice
to ženy těší nejvíce

to ženy těší nejvíce

jelikož jsou věnované z lásky.

 

- Překrásné květiny tobě -

 

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 18.10.2024
Přečteno 43x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, mapato, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí