Obavy…
Prožívám tisíce snů. Chodíš v nich,
do mužů, jenž mají švih…
zavěšena
a jak by ne, jsi úžasná, žádoucí žena.
Obavy mé však zdají se být liché;
jen já přece znám ty večery s tebou, tiché...
i noci, kdy bouří vše kolem i v nás
a pak, když se dostaví zklidnění čas,
kostel naproti přes ulici,
náměstí tajemstvím vonící
to vše, když si vybavím,
jsou sny rychle pryč a já už vím,
že bude mi určitě snáz…
sny bludné a bolavé
myšlenky toulavé
zuby si bláhově cení
hned ráno však s noblesou
- a obavy utečou, je den
a pryč tíživé snění...
18.10.2024 21:38:25 | Sonador
... no vidíš... to co se tady já snažím klopotně vyjádřit, ty vystřihneš v pár větách a líp... o hodně líp... děkuji...
18.10.2024 21:40:51 | mravenec