Barevný říjen paletu ladí...
Štětec se vznáší nad krajinou
Vrcholků dotkne se jemně
Pak sjíždí pomalu a temně
Až k tůňce rozkošné...
ACH...
Maluj dál
Umělče můj
A vůbec se nezastavuj
Šeptám potají...
Zbývá ti prostor na plátně
A vedeš si obratně
Koketně se krajina usmívá
Když umělec lásku svou odkrývá
Paleta, barvy, štětce
Vzduchem letí
A milenci v říjnovém ráji
Slastně šeptají
ACH...
Helenečko milá, moc děkuji za zastavení a za nádherný komentář, kterým hladíš (*)
01.11.2024 04:58:25 | Alala
Hřejivý říjen vskutku máš,
když svého umělce dobře znáš,
pak nic jistě neskrýváš... ;)
Krásný večer, Ali (*)
20.10.2024 19:39:02 | Emily Říhová
Srdečně děkuji, milá Emily, za zastavení a krásné veršíky - potěšilo velmi (*)
21.10.2024 05:05:25 | Alala
Moc se ti poved...la...la...la:-)
Podzimu to tady sluší... a lásce jakbysmet
Prima svět:-)
Děkuji, je mi hezky*
19.10.2024 23:04:33 | cappuccinogirl
Za zastavení děkuji a s podzimem si notuji ;)
Zdravím, milá Kappučínko a díky za pochvalu :)
20.10.2024 04:04:06 | Alala