Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: ...

Ani nevíš, jak moc po Tobě toužím,

při pomyšlení na Tebe se vzrušením chvěji

Ani nevíš, jak moc se mi po Tobě stýská, když Tě vidím,

srdce mi pokaždé radostí plesá

 

Tvé jméno v srdci nosím, jako poklad skrytý,

každý den bez Tebe je jako večer bez hvězd

Toužím po Tvém úsměvu, po doteku Tvých rtů,

bez Tebe je můj svět smutný a chladný jako mráz

 

Jak moc mi chybíš, to slova nevystihnou,

každou vteřinou, každý okamžik, bez Tebe je prázdný,

ty jsi má inspirace, má láska, má naděje

V myšlenkách k Tobě letím, v srdci cítím teplo,

jenž ve mně tkví

 

Čas plyne pomalu, když nejsi po mém boku,

každá chvíle bez Tebe je jako ztracený sen

Srdce mi touží, jak říční proud,

v tomhle životě jsi má láska, mé světlo

 

Když zavřu oči, vidím Tvé oči jasné,

v nich Tvá láska se jako diamanty třpytí

Ač život nás rozděluje, vím, že to zvládneme,

na lásku, kterou cítím, nikdy nezapomenu

 

Ani nevíš, jak moc Tě miluji, má lásko...

Autor Misha, 19.10.2024
Přečteno 93x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to od Tebe moc krásné vyznání lásky . Přeju Ti tu lásku i prožít . Moc krásné. Máš štěstí , že to vnímáš tak zářivě . Přeju Ti jen to nejlepší a mnoho Lásky . Moc krásně napsané od srdíčka .

19.10.2024 16:04:13 | José Zjevný

líbí

děkuji Ti moc, ano, je to napsaz hloubky mého srdce, láska mi náhle vstoupila do života a nikdy ji nenechám odejít

21.10.2024 07:13:50 | Misha

líbí

Ani nevíš, jak bych si to přál slyšet od mojí..
Krásné, hladivé..

19.10.2024 14:57:35 | Sid

líbí

děkuji moc za komentář i zastavení

21.10.2024 07:12:07 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí