Recidivistka

Recidivistka

Dlouze se přede mnou skrývala
jako zkušený uprchlík
objevil jsem jí
jak to tak bývá

náhodou

Odpočívala ve tvém výrazu
cvičila ve tvých pohybech
melodicky a metodicky
excelovala v barvě tvého hlasu

TOUHA

kterou jsem před lety
viděl ze mě odcházet
s batůžkem na zádech
a tíhou na mých ramenou

se najednou objevila ve dveřích
vedoucích do tvého náručí

otevírám

otevířáš

tiskneš něžnou pozvánku
bez datových podmínek a svolením
že ji můžu kolikrát chci

kopírovat
Autor Symbolic, 20.10.2024
Přečteno 52x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, šuměnka, enigman, Fractura cordis aperta, Elisa Day, cappuccinogirl, Iva Husárková, Frr, Anfádis, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ano - kopíruj směle!!

je to potřeba
a posílej ji kolem sebe dalším
a nech ji, ať se klidně splaší

ať tancuje nebo se kolébá

i třeba couvá a nebo jde čelem...

..je tady zpátky - více netřeba :)*

22.10.2024 11:34:50 | šuměnka

líbí

Wow...ST

20.10.2024 12:21:06 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí