Luční květ

Luční květ

- Luční květ -

Luční květ

Roste na jaře
na jaře roste

je ho přehršel
krásně po něm voní louka,
louka po něm vonící.

Kopretina líbezná
pampelišky, fialky, vlčí mák.

Všechny voní na všechny strany,
na všechny strany vonící

tak to popisují básníci.

Dávají se ženám
dávají se ženám z lásky.

 



Spisovatel AKras

Autor Akras, 20.10.2024
Přečteno 48x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí